Nieuws

lees verder
Bier paletten

Soirée d’Amis: gratis seizoensvoorstelling en bierproeverij

Tijdens Soirée d’Amis komt u alles te weten over het nieuwe cultuurseizoen en de festiviteiten rond het tienjarige bestaan van cc ’t Schaliken. U kunt er ook proeven van het bier dat ’t Schaliken liet brouwen ter gelegenheid van zijn tienjarige bestaan. De naam van het bier wordt dan bekendgemaakt. Soirée d’Amis vindt plaats op dinsdag 30 mei om 20 uur in de schouwburg.

lees verder
Jan Leyers

Annulering Jan Leyers

Het optreden van Jan Leyers op zaterdag 7 april 2018 wordt geannuleerd. Omdat zijn nieuwe cd niet tijdig klaar geraakt, wordt heel de tournee van Jan Leyers uitgesteld tot het seizoen 2018-2019.

lees verder
SKaGeN

SKaGeN: datumwijziging

Het theatergezelschap SKaGeN laat weten dat het op donderdag 22 maart 2018 niet kan optreden. Deze datum staat dus verkeerd in de seizoensbrochure. De voorstelling Slapend rijk wordt verplaatst naar vrijdag 16 maart 2018 om 20 uur.

lees verder
Seizoensbrochure

Seizoensbrochure 2017-2018

Als u de laatste drie seizoenen een ticket bij cultuurcentrum ’t Schaliken heeft gekocht, ontvangt u half mei de brochure met het programma. Wilt u graag een gratis brochure ontvangen? Mail of bel dan uw gegevens door.

lees verder
podium

Seizoen 2017-2018 en ticketverkoop

Dit cultureel seizoen loopt op zijn laatste benen, maar u kunt al uitkijken uit naar seizoen 2017-2018. Cultuurcentrum ’t Schaliken heeft een programma vol humor, theater, muziek, literatuur, ... samengesteld.

lees verder
Seizoensbeeld 2017-2018

Soirée d’Amis op dinsdag 30 mei

Tijdens Soirée d’Amis, op dinsdag 30 mei om 20 uur in de schouwburg, presenteren Ingrid Ryken, schepen van cultuur, en de programmatoren het nieuwe seizoen en de festiviteiten van het tienjarige bestaan.

lees verder
't Schaliken

Nieuw telefoonnummer cc 't Schaliken

Vanaf 1 januari 2017 verandert het telefoonnummer van cc 't Schaliken naar 014-21 90 88. Dit wordt het centrale telefoonnummer voor toeristische en culturele informatie.

lees verder
't Schaliken

Nieuwe balie en openingsuren cc 't Schaliken

Vanaf 1 januari 2017 bundelen de dienst toerisme en het cultuurcentrum hun krachten. Voortaan kunt u in ’t Schaliken (Grote Markt 35) aan één enkele balie terecht voor al uw culturele en toeristische informatie.

lees verder

Toegankelijke cultuur: seizoen 2017-2018

Met dit project willen we kansengroepen (kansarmen, senioren, anderstaligen, personen met een handicap, ...) van het culturele aanbod van ’t Schaliken laten genieten.

lees verder

Toegankelijke cultuur: word vrijwilliger

Volgend seizoen biedt cc 't Schaliken voor een aantal voorstellingen plaatsen aan voor een vrijwilliger en iemand uit de bijzondere doelgroep (kansarmen, personen met een beperking, psychiatrische patiënten, …).