Nieuws

lees verder
 Mijn punt is eigenlijk.

Maud Vanhauwaert is stadsdichter van Antwerpen

Sinds begin dit jaar is Maud Vanhauwaert de nieuwe stadsdichter van Antwerpen. Op donderdag 29 maart staat zij met de theatervoorstelling Mijn punt is eigenlijk. in de schouwburg.

lees verder
The Square

Film maart: The Square

In maart vertonen wij uitzonderlijk maar één film omdat de kinderfilm De kleine vampier in de paasvakantie in april speelt. Op dinsdag 27 maart speelt om 20 uur de gelauwerde Zweedse film The Square, die vorig jaar de Gouden Palm won.

lees verder
Diana Jones

Vervanging Boke Hertals van 20 maart

Índio LOURO kan door omstandigheden niet optreden tijdens Boke Hertals van dinsdag 20 maart. De groep wordt vervangen door een internationale naam: Diana Jones.

lees verder

Voorlopig geen verhuur van Koetshuis Stadspark

Tot en met 1 april 2018 is het niet mogelijk om het Koetshuis te huren. Een aannemer voert werken uit aan het stadspark en om veiligheidsredenen is de toegang tot het Koetshuis afgesloten.

lees verder
Dansketting

Doe mee aan de dansketting op 28 april

Op zaterdag 28 april 2018, op de Dag van de Dans, nodigt Danspunt alle steden en gemeenten uit om deel te nemen aan de Dansketting. Overal in Vlaanderen en Brussel duiken die dag (menselijke) danskettingen op. Ook Herentals doet mee aan deze eerste editie.

lees verder

Video 10 jaar cc ‘t Schaliken

Het feestweekend van ons tienjarig bestaan ligt al even achter ons. Maar we willen u de prachtige video van Full Vision Studio niet onthouden. Deze video omvat de hoogtepunten van festiviteiten op de Grote Markt op zaterdag 23 september 2017.

lees verder
Bierflesjes

Schalkse 10 wordt bijgebrouwen

De horeca van Herentals en daarbuiten is laaiend enthousiast over de Schalkse 10. Dit bier werd speciaal voor ons 10-jarige bestaan gebrouwen. Het is op heel wat plaatsen te drinken en te koop. De Hopscheppers, die het bier ontwikkeld hebben, laten 2.000 liter bijbrouwen

lees verder
Jef Neve

Voorstellingen te gast 2017-2018

Tijdens seizoen 2017-2018 staan er heel wat voorstellingen te gast op ons podium. Dit zijn activiteiten waarvoor organisatoren de schouwburg huren. Hierbij een selectie van een aantal theater- en muziekvoorstellingen: Jef Neve, Vocaal Ensemble Markant, Theater Stap, D-Base a-capellagroep en Jan De Wilde.

lees verder

Graffitikunstenaar Dzia heeft muur beschilderd

Cultuurcentrum ’t Schaliken bestaat dit jaar tien jaar. Voor deze gelegenheid beschilderde de internationaal gerenommeerde graffitikunstenaar Dzia een muur aan de ingang van cc ’t Schaliken.

lees verder

Koop een Vriendenpas en krijg één voorstelling gratis

Voor seizoen 2017-2018 kunt u nog steeds een Vriendenpas kopen. De Vriendenpas kost 10 euro, voor -26-jarigen is dit 5 euro. Voor bijna elke voorstelling krijgt u 3 euro korting. Vanaf 4 voorstellingen haalt u dus de kost van de Vriendenpas eruit.

Als u nu een Vriendenpas koopt, krijgt u er één voorstelling gratis bij.