Nieuws

lees verder

Acties voor Music for Life 2017

Cc 't Schaliken zet een paar acties op het getouw voor de solidariteitsactie Music For Life. Op dinsdag 12 december vindt Boke For Life plaats in de foyer. Ook tussen woensdag 22 november 2017 tot en met vrijdag 22 december mag u een vrije gift doen voor de gratis vestiaire.

lees verder

Op zoek naar een leuk cadeau?

De feestdagen en de pakjesperiode komen er binnenkort aan. Bent u op zoek naar de een leuk cadeau? Dan kunt u cadeaucheques van cc ‘t Schaliken kopen. Daarmee kunt u voor een voorstelling naar keuze betalen.

lees verder
Adam's Eve

Adam’s Eve op Boke Hertals

Adam’s Eve speelt een gratis jazzconcert op dinsdag 12 december in de foyer. Het concert start om 12.15 uur en u krijgt er een gratis boterham bij.

lees verder

Films in december

Eind december kunt u weer in de schouwburg terecht voor een paar filmparels. Op woensdag 27 december om 20 uur staat L’amant double op het programma. In deze erotische thriller van de Franse regisseur François Ozon speelt onder anderen de Belg Jérémie Renier de hoofdrol.

Woensdag 27 december om 14.30 uur vertonen we de animatiefilm Gruwelijke rijmen.

lees verder
Guy Van Leemput

Lezing keramist Guy Van Leemput

Met Origine exposeert Herentalsenaar Guy Van Leemput in kasteel Le Paige zijn nieuwe porseleinen objecten uit de houtoven. Zij staan in relatie met hedendaagse keramiek uit zijn collectie.

lees verder
Herman Engels

Extra nieuwjaarsconcert Kamerfilharmonie Vlaanderen

Op zaterdag 20 januari 2018 om 20 uur concerteert Kamerfilharmonie Vlaanderen o.l.v. Herman Engels in de schouwburg. Omdat dit concert uitverkocht is, komt er een extra concert bij op zaterdag 20 januari 2018 om 15 uur. Het programma is korter dan het avondconcert; het concert duurt ongeveer een uur.

lees verder

Video 10 jaar cc ‘t Schaliken

Het feestweekend van ons tienjarig bestaan ligt al even achter ons. Maar we willen u de prachtige video van Full Vision Studio niet onthouden. Deze video omvat de hoogtepunten van festiviteiten op de Grote Markt op zaterdag 23 september 2017.

lees verder
Bierflesjes

Schalkse 10 wordt bijgebrouwen

De horeca van Herentals en daarbuiten is laaiend enthousiast over de Schalkse 10. Dit bier werd speciaal voor ons 10-jarige bestaan gebrouwen. Het is op heel wat plaatsen te drinken en te koop. De Hopscheppers, die het bier ontwikkeld hebben, laten 2.000 liter bijbrouwen

lees verder
Jef Neve

Voorstellingen te gast 2017-2018

Tijdens seizoen 2017-2018 staan er heel wat voorstellingen te gast op ons podium. Dit zijn activiteiten waarvoor organisatoren de schouwburg huren. Hierbij een selectie van een aantal theater- en muziekvoorstellingen: Jef Neve, Vocaal Ensemble Markant, Theater Stap, D-Base a-capellagroep en Jan De Wilde.

lees verder

Graffitikunstenaar Dzia heeft muur beschilderd

Cultuurcentrum ’t Schaliken bestaat dit jaar tien jaar. Voor deze gelegenheid beschilderde de internationaal gerenommeerde graffitikunstenaar Dzia een muur aan de ingang van cc ’t Schaliken.