Nieuws

lees verder
Herman Engels

Extra nieuwjaarsconcert Kamerfilharmonie Vlaanderen

Op zaterdag 20 januari 2018 om 20 uur concerteert Kamerfilharmonie Vlaanderen o.l.v. Herman Engels in de schouwburg. Omdat dit concert uitverkocht is, komt er een extra concert bij op zaterdag 20 januari 2018 om 15 uur. Het programma is korter dan het avondconcert; het concert duurt ongeveer een uur.

lees verder

Geen tickets te koop op woensdagnamiddag 18 oktober

Op woensdagmiddag 18 oktober 2017 wordt er gewerkt aan onze server. Vanaf 12 uur kunt u daarom geen tickets online bestellen. Ook kunt u geen tickets aan de balie komen afhalen. Normaal gezien zou dondervoormiddag 19 oktober alles weer normaal moeten werken. De balie blijft gewoon open tijdens de reguliere openingsuren.

lees verder
La La Land

Films oktober

Vanaf oktober kunt u opnieuw in ‘t Schaliken terecht voor films. Op dinsdag 31 oktober vertonen we La La Land, een klassieke Hollywoodmusical uit 2016. De hoofdrollen zijn voor Emma Stone en Ryan Gosling. Op dinsdagnamiddag 31 oktober vertonen we de Noorse animatiefilm Solan en Ludwig: De grote kaasrace.

lees verder
Jef Neve

Voorstellingen te gast 2017-2018

Tijdens seizoen 2017-2018 staan er heel wat voorstellingen te gast op ons podium. Dit zijn activiteiten waarvoor organisatoren de schouwburg huren. Hierbij een selectie van een aantal theater- en muziekvoorstellingen: Jef Neve, Vocaal Ensemble Markant, Theater Stap, D-Base a-capellagroep en Jan De Wilde.

lees verder

Graffitikunstenaar Dzia heeft muur beschilderd

Cultuurcentrum ’t Schaliken bestaat dit jaar tien jaar. Voor deze gelegenheid beschilderde de internationaal gerenommeerde graffitikunstenaar Dzia een muur aan de ingang van cc ’t Schaliken.

lees verder
Wouter Deprez

Wouter Deprez try-out in Herentals

Op 22 en 23 november geeft Wouter Deprez een try-out van zijn nieuwste voorstelling Levend en vers. Gitarist-zanger Ruben Focketyn zorgt voor de muziek.

lees verder

Koop een Vriendenpas en krijg één voorstelling gratis

Voor seizoen 2017-2018 kunt u nog steeds een Vriendenpas kopen. De Vriendenpas kost 10 euro, voor -26-jarigen is dit 5 euro. Voor bijna elke voorstelling krijgt u 3 euro korting. Vanaf 4 voorstellingen haalt u dus de kost van de Vriendenpas eruit.

Als u nu een Vriendenpas koopt, krijgt u er één voorstelling gratis bij.

lees verder
Ringleiding

Persoonlijke ringleiding voor mensen met hoorapparaat

Cultuurcentrum 't Schaliken beschikt vanaf nu over vijf persoonlijke ringleidingen. Hierdoor kunnen mensen met een hoorapparaat toch in perfecte omstandigheden van de voorstellingen genieten. U hoeft enkel het apparaatje rond te hangen en uw hoorapparaat op stand T te zetten.

lees verder
Koetshuis Stadspark

Huren van een zaal kan online

Als u een locatie van cc ’t Schaliken wilt huren, dan kunt u dat vanaf nu online doen. Ook kunt u de beschikbaarheid van een zaal controleren. In de webshop van cc ’t Schaliken staat er een extra module ‘zaalverhuur’.

lees verder
Bierflesjes

Verkooppunten Schalkse 10

De horeca van Herentals en daarbuiten is laaiend enthousiast over de Schalkse 10. Dit nieuwe bier werd speciaal voor ons 10-jarige bestaan gebrouwen. Het is op heel wat plaatsen te drinken en te koop.