Nieuws

lees verder
Hels Bells

Extra voorstelling Hells Bells

Op woensdag 21 februari om 20 uur organiseren wij een extra voorstelling van Hells Bells. Deze is ondertussen uitverkocht. U kunt zich nog wel op de wachtlijst laten zetten. Wij contacteren u als er tickets vrijkomen.

lees verder

Voorlopig geen verhuur van Koetshuis Stadspark

Tot en met 15 april 2018 is het niet mogelijk om het Koetshuis te huren. Een aannemer voert werken uit aan het stadspark en om veiligheidsredenen is de toegang tot het Koetshuis afgesloten.

lees verder

Lezing Michaël Van Droogenbroeck verplaatst naar Lakenhal

De lezing Wat met uw geld? van Michaël Van Droogenbroeck op 21 februari 2018 wordt van de schouwburg naar de Lakenhal verplaatst.

lees verder

Doe mee aan de dansketting op 28 april

Op zaterdag 28 april 2018, op de Dag van de Dans, nodigt Danspunt alle steden, gemeenten en dorpen uit om deel te nemen aan de Dansketting. Overal in Vlaanderen en Brussel duiken die dag (menselijke) danskettingen op, een feest op verplaatsing. Ook Herentals doet mee aan deze eerste editie.

lees verder
Diana Jones

Vervanging Boke Hertals van 20 maart

Índio LOURO kan door omstandigheden niet optreden tijdens Boke Hertals van dinsdag 20 maart. De groep wordt vervangen door een internationale naam: Diana Jones.

lees verder

Jean Blaute vervangt Lieve Blancquaert

Door een buitenlandse TV-opdracht kan Lieve Blancquaert niet aanwezig zijn op Boeken en Bubbels van 28 januari. Muzieklegende Jean Blaute vervangt haar en bespreekt een aantal boeken die op de een of andere manier iets betekend hebben in zijn leven.

lees verder
Herman Engels

Extra nieuwjaarsconcert Kamerfilharmonie Vlaanderen

Op zaterdag 20 januari 2018 om 20 uur concerteert Kamerfilharmonie Vlaanderen o.l.v. Herman Engels in de schouwburg. Omdat dit concert uitverkocht is, komt er een extra concert bij op zaterdag 20 januari 2018 om 15 uur. Het programma is korter dan het avondconcert en duurt ongeveer een uur. Dit concert is ondertussen uitverkocht.

lees verder

Video 10 jaar cc ‘t Schaliken

Het feestweekend van ons tienjarig bestaan ligt al even achter ons. Maar we willen u de prachtige video van Full Vision Studio niet onthouden. Deze video omvat de hoogtepunten van festiviteiten op de Grote Markt op zaterdag 23 september 2017.

lees verder
Bierflesjes

Schalkse 10 wordt bijgebrouwen

De horeca van Herentals en daarbuiten is laaiend enthousiast over de Schalkse 10. Dit bier werd speciaal voor ons 10-jarige bestaan gebrouwen. Het is op heel wat plaatsen te drinken en te koop. De Hopscheppers, die het bier ontwikkeld hebben, laten 2.000 liter bijbrouwen

lees verder
Jef Neve

Voorstellingen te gast 2017-2018

Tijdens seizoen 2017-2018 staan er heel wat voorstellingen te gast op ons podium. Dit zijn activiteiten waarvoor organisatoren de schouwburg huren. Hierbij een selectie van een aantal theater- en muziekvoorstellingen: Jef Neve, Vocaal Ensemble Markant, Theater Stap, D-Base a-capellagroep en Jan De Wilde.