Nieuws

lees verder
Vic De Wachter

ClubMediéval en Vic De Wachter verplaatst naar Lakenhal

De voorstelling van ClubMediéval en Vic De Wachter op vrijdag 31 maart wordt verplaatst naar de Lakenhal.

lees verder
Swing Soiree

Boke Hertals: Swing Soiree

De volgende Boke Hertals vindt plaats op donderdag 16 maart in de foyer. Swing Soiree speelt talloze swingpareltjes uit de roemrijke Nat King Cole-geschiedenis.

lees verder
Home

Films seizoen 2016-2017

Het volledige filmprogramma voor dit seizoen is bekend. Dit seizoen kunt u nog tot en met april een film meepikken in 't Schaliken.

lees verder
Peter Snijder

Nieuw project lichtkunstenaar Peter Snijder

Van zaterdag 1 april tot en met zondag 23 april vindt De wissel plaats in kasteel Le Paige. Beeldend kunstenaar Brénine stelt er dan tentoon.

lees verder
't Schaliken

Nieuw telefoonnummer cc 't Schaliken

Vanaf 1 januari 2017 verandert het telefoonnummer van cc 't Schaliken naar 014-21 90 88. Dit wordt het centrale telefoonnummer voor toeristische en culturele informatie.

lees verder
't Schaliken

Nieuwe balie en openingsuren cc 't Schaliken

Vanaf 1 januari 2017 bundelen de dienst toerisme en het cultuurcentrum hun krachten. Voortaan kunt u in ’t Schaliken (Grote Markt 35) aan één enkele balie terecht voor al uw culturele en toeristische informatie.

lees verder

Toegankelijke cultuur: seizoen 2016-2017

Met dit nieuwe project willen we kansengroepen (kansarmen, senioren, anderstaligen, personen met een handicap, ...) van het culturele aanbod van ’t Schaliken laten genieten.

lees verder

Toegankelijke cultuur: word vrijwilliger

Volgend seizoen biedt cc 't Schaliken voor negen voorstellingen plaatsen aan voor een vrijwilliger en iemand uit de bijzondere doelgroep (kansarmen, personen met een beperking, psychiatrische patiënten, …).