Actueel

Nieuws

lees verder

Films in de kerstvakantie

In de kerstvakantie kunt u met de kinderen naar de film in cc ’t Schaliken. Op woensdagnamiddag 2 januari vertonen we Molly Monster. Dit is een vrolijke, muzikale animatiefilm uit Zwitserland, Zweden en Duitsland. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom voor deze Nederlandstalige versie van de film.

Ook op woensdag staat ’s avonds Isle of Dogs van regisseur Wes Anderson geprogrammeerd. Deze aangename animatiefilm met een donker randje won in Berlijn de Zilveren Beer voor Beste Regisseur. Cc 't Schaliken vertoont de Engelstalige versie met Nederlandstalige ondertiteling.

lees verder

Double Bill met cc de Werft Geel

Op maandag 14 januari speelt Abattoir Fermé de voorstelling Gonzo in cc de Werft in Geel. We bieden deze theatervoorstelling als Double Bill aan met een andere productie van Abattoir Fermé: Drek, op donderdag 23 mei in ’t Schaliken. Als u naar de twee voorstellingen komt, betaalt u een verminderd tarief.

Activiteiten

Marx
lees verder

Johan Heldenbergh

Marx

woensdag 19 december 2018

lees verder

Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet

Wij weten wie wij zijn …

donderdag 20 december 2018

lees verder

Claudia Zen Karan

PS: ik heb AS(s) - GEANNULEERD

donderdag 20 december 2018

lees verder

Koen Buyse

My Works, Classics & Heroes

vrijdag 21 december 2018

Alle voorstellingen

Alle voorstellingen

Uitgelicht

dinsdag 27 november 2018

Op zoek naar een straf cadeau?

De feestdagen en de pakjesperiode komen er binnenkort aan. Bent u op zoek naar de een leuk cadeau? Dan zijn de cadeaucheques van cc ‘t Schaliken misschien een tof idee. Daarmee kunt u voor een voorstelling naar keuze betalen. Cadeaucheques kosten vijf euro en blijven onbeperkt geldig.
Als u een straffer cadeau wenst, raden we ons bier Schalkse 10 aan. Deze tripel van 10 % is in verschillende drankenhandels verkrijgbaar.